Història

Constantí Ràdio va néixer com un projecte de comunicació d’àmbit local a iniciativa de l’Ajuntament de Constantí i de Com Ràdio. L’any 1998 es realitzaven les primeres emissions en proves i durant la Festa Major d’hivern del 1999 començaven les emissions oficials. Aquestes primeres emissions es van realitzar des de les golfes de l’Ajuntament, en un mòdul prefabricat que va ser l’escenari de Constantí Ràdio fins a l’any 2004. Aquell any s’estrenava l’actual edifici de l’emissora, ubicat al nucli històric, al carrer Església Vella número 32.

Al llarg d’aquests anys Constantí Ràdio, emissora adherida a la Xarxa de Comunicació Local, ha potenciat la informació d’àmbit local i comarcal i ha fomentat la participació ciutadana i el seguiment a les entitats i associacions del municipi,  partint d’una premissa essencial: tenir una vocació de servei a la ciutadania, i ser un altaveu del què passa al municipi.  

Durant aquesta trajectòria la ràdio ha anat creixent pel que fa a nombre de programes i de col·laboradors (uns 40 actualment) i ha consolidat una proposta basada en la informació, l’entreteniment i la participació. En l’any del seu vintè aniversari (2019) Constantí Ràdio dona un gran salt endavant, amb l’estrena de nou logotip i nova pàgina web. Comença una nova etapa en l’àmbit de la comunicació local.

Direcció: Jordi Martínez
Coordinació tècnica: Noelia Silvero
Redacció: Jordi Martínez i Noelia Silvero