El cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” es tanca avui amb un recital de poesia

Un recital de poesia de l’Associació Literària de Constantí tancarà aquest divendres, 3 de setembre, els actes del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. A banda de la lectura de poemes per part dels components de l’Associació Literària, aquest recital de final d’estiu tindrà un component especial, i és que estarà oberta a la participació dels assistents.

Totes les persones que assisteixin al recital podran intervenir amb la lectura de poemes i textos propis, o bé de qualsevol altre escriptor o escriptora. Xavier Reinoso, de l’Associació Literària de Constantí, ha fet una crida a la participació de la ciutadania en el recital d’avui divendres.

Com en totes les activitats del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, per tal d’assistir al recital de poesia cal fer inscripció prèvia al registre de l’Ajuntament.