Constantí registra 33 aturats menys durant l’agost i acumula cinc mesos consecutius a la baixa

L’atur a Constantí torna a caure per cinquè mes consecutiu. El municipi va tancar el mes d’agost amb 549 persones desocupades, el que suposa un descens de 33 aturats respecte al juliol, segons les dades publicades aquest dijous pel Ministeri de Treball i Economia Social. Amb aquesta davallada, es manté la tendència a la baixa sent el cinquè mes consecutiu en què les xifres de l’atur disminueixen a Constantí. Recordem que el municipi començava aquest 2021 amb increment de les dades i que no va ser fins al mes d’abril quan van començar a disminuir, passant de les 750 persones desocupades a l’abril a les 549 d’aquest passat mes d’agost.

La taxa d’atur registral del mes d’agost a Constantí és de 21,89 %, molt per sobre de la mitjana del Tarragonès que se situa en un 15,76 %. Si ho comparem amb les dades registrades a l’agost d’ara fa un any, l’atur s’ha reduït a Constantí en 126 persones.