El CE Constantí cau en l’amistós de pretemporada davant l’Espanya Canonja (2-3)

El Centre d’Esports Constantí continua amb els amistosos de pretemporada i aquest passat diumenge ha disputat un nou partit de preparació al municpal La Coma, en què ha caigut per 2 gols a 3 davant l’Espanya Canonja, equip de 3ª Catalana. Fins avui, el 1r equip del C.E. Constantí ha disputat un total de 5 partits amistosos en el que portem de pretemporada, amb un balanç d’una victòria i quatre derrotes.

El conjunt constantinenc va caure per 1 gol a 2 davant l’Unió Astroga, i pel mateix resultat davant del Camp Clar At. En el tercer partit de pretemporada es va imposar per 2 gols a 3 a la Pobla de Mafumet B (equip de 2ª catalana). En els dos últims partits de preparació, disputats al ,unicipal La Coma, el Constantí va caure per 1 gol a 4 davant el Montroig At i aquest diumenge per 2 a 3 davant l’Espanya Canonja.

El pròxim amistós del 1r equip arribarà aquest diumenge 5 de setembre a les 18 hores al municipal La Coma davant el Racing Bonavista. La pretemporada es tancarà el diumenge 12 de setembre, amb el 20è Torneig Vila de Constantí – Memorial Agustí Solé, amb el partit que enfrontarà el Constantí a l’Hospitalet de l’Infant.

El campionat de lliga arrencarà el dissabte 18 de setembre amb la visita al camp de l’Alcover. Un any més, el C.E.Constantí estarà enquadrat en el grup 3 de la Tercera Catalana, un grup que aquesta temporada 2021-2022 estarà format per 17 equips, de forma que cada jornada hi haurà un equip que descansarà.