Constantí sortirà de la llista de municipis amb toc de queda aquest pròxim 30 de juliol

La Generalitat tornarà a demanar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el confinament nocturn per a 162 municipis catalans per tal de frenar els contagis de covid-19. Alguns dels que ja tenien toc de queda la setmana passada el mantenen fins al 6 d’agost i s’incorporen a la llista capitals de comarca com Amposta, Figueres i Solsona, que recupera les restriccions.

En canvi, en surten altres municipis com Constantí, que aquest pròxim 30 de juliol ja no tindrà toc de queda entre la una de la matinada i les sis del matí. Recordem que les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies,
o bé que estan envoltats per municipis amb una alta incidència, són les que tenen toc de queda.