La Biblioteca de Constantí participa al cicle “Contes per al bon temps” del Consell Comarcal

Aquest divendres 11 de juny, davant de l’Escola Josep Veciana de Perafort, comença el cicle “CONTES PER AL BON TEMPS”, que es desenvoluparà aquesta primavera-estiu a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès. Una activitat de la qual també hi participarà la Biblioteca Municipal de Constantí, amb una sessió de contes que tindrà lloc el 27 de juliol, a les 11.30 h. En aquest cas, anirà a càrrec de la contacontes Rat Cebrián sota el títol “A l’estiu tota història viu”.  

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana s’ha apostat per donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Constantí, Perafort, Roda de Berà, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, la Canonja, els Pallaresos, Torredembarra, Vilallonga del Camp i la Pobla de Montornès.

Després d’un any tan complicat, també per als nens i nenes, “Contes per al bon temps”, seran contes que respirin optimisme, aire pur, solet, platja, contacte amb la natura… en definitiva, que els facin molt feliços. El cicle el duran a terme tres contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries: Karme González, Imma Pujol i Rat Cebrián. Totes tres, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme “A l’estiu tothom somriu!”; l’Imma “A l’estiu tot reviu!”; i la Rat “A l’estiu tota història viu”. L’activitat comptarà amb les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19.