El Dj Jordi Alcañiz publica el seu nou EP “Move Oh”

El Dj constantinenc Jordi Alcañiz, col·laborador de Constantí Ràdio, ha publicat aquest divendres la cançó “Move Oh” sota el segell discogràfic barceloní Green Kiwi Records. A partir d’avui està a la venda a través del portal de venda digital de música electrònica beatport.com i també es pot escoltar a través d’Spotify. D’aquí a dues setmanes estarà disponible també a Itunes i en altres portals digitals. 

En una entrevista a Constantí Ràdio, Jordi Alcañiz ha explicat com neix la cançó “Move Oh”, que segueix la línia del gènere tech house. 

“Move Oh” forma part d’un EP que inclou també dos remixos de la cançó. El primer és un remix del gènere techhouse realitzat pel productor italià Igor Zanga i, el segon, és un remix realitzat pel productor equatorià Anton G593, que li dóna el seu toc minimal deep tech.