L’Institut de Constantí participa en la presentació del programa educatiu 2021/22 del MNAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) presentarà aquest dijous el seu programa educatiu per al curs 2021-22.Al llarg dels darrers mesos, els equips del MNAT i Auriga Serveis Culturals han treballat en un procés de reflexió obert als docents i als professionals de l’educació, amb l’objectiu principal de repensar el projecte educatiu del Museu i transformar-lo en un espai de trobada i d’acompanyament per als professionals de l’educació.

Per tal de fer més accessible la participació, es faran dues presentacions, que es complementen entre sí. La primera, digital, avui dijous 10 de juny, i una segona presencial, el dissabte 19 de juny. La sessió digital d’avui es farà a les 18 h a través de la plataforma Zoom i es donaran a conèixer les noves línies d’actuació, tallers, programes, projectes, recursos i altres activitats adreçades a tots els nivells educatius.

La sessió comptarà també amb la participació de la directora de l’Institut de Constantí, Mercè Grané, que parlarà sobre la relació del centre amb el MNAT i la participació de l’Institut en els diferents projectes educatius centrats en el conjunt monumental de Centcelles. Hi col·laboraran també Manel Sales i Idoia Triana (CRP Tarragonès) i Gemma Carbó (Museu de la Vida Rural/ UdG / Càtedra UNESCO). La presentació presencial serà el 19 de juny, a les 10 h, al Tinglado 4 del Moll de Costa, a Tarragona.

Per al MNAT, aquesta presentació és un punt de partida. El context general actual i el moment de reforma en què es troba el museu ha fet entomar aquest projecte des d’una perspectiva de reflexió i acció permanent i és per això que es vol encetar també la iniciativa del Fòrum educatiu com a entorn de treball compartit.