El CE Constantí cau davant d’El Vendrell (1-5)

El Centre d’Esports Constantí ha caigut derrotat per 1 a 5 davant d’El Vendrell al camp de futbol municipal La Coma. El conjunt constantinenc disputava ahir dimecres el partit corresponent a la segona jornada de la lliga, que es va haver d’ajornar en el seu dia a causa de la incidència del coronavirus.

Després de l’empat a tres de la passada jornada al camp del Sant Jaume dels Domenys, el Constantí afrontava aquest partit amb l’objectiu de continuar amb la bona línia dels últims partits i seguir escalant posicions a la classificació. El Vendrell, però, va saltar al camp amb decisió i va demostrar la seva superioritat ja des de l’inici de l’encontre, amb tres gols en la primera part i amb dos més en el segon temps. El Constantí va reaccionar tard i en el minut 80, Oriol Gilisbars marcava el gol de l’honor de l’equip local deixant el marcador final en 1 a 5.

Amb aquest partit, el CE Constantí ja ha recuperat tots els que tenia pendents de disputar a causa de la incidència del coronavirus. A hores d’ara es manté 14è a la classificació, amb 10 punts. Aquest diumenge rebrà al municipal La Coma la visita del Torredembarra, 12è a la classificació també amb 10 punts.