Constantí fa una crida per recollir fotografies dels anys 1976 a 2000

La Parròquia Sant Feliu Màrtir i l’Ajuntament de Constantí estan preparant la segona part del llibre de fotografies “Constantí. Testimoni d’un temps”. Aquesta vegada la publicació estarà centrada en imatges dels anys 1976 a 2000. És per aquest motiu que des del consistori constantinenc s’ha fet una crida a la població per recollir fotografies d’aquests anys. 

La recollida de fotos es farà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i es poden presentar fins a finals de setembre. Cal demanar cita prèvia a citaprevia@constanti.cat o al telèfon 977 52 05 21. Totes les fotografies seran retornades. 

La primera part del llibre es va publicar l’any 2002 amb un recull d’imatges de Constantí dels anys 1898 a 1975, sota la coordinació d’Anna M. Giné Furné.