8 alumnes de l’Institut de Constantí comencen avui les proves de Selectivitat

Un total de 8 alumnes de l’Institut de Constantí han iniciat aquest matí les proves de selectivitat. Dels 18 alumnes de l’Institut que aquest any han cursat segon de batxillerat, han estat 8 els que han començat avui les PAU (Proves d’Accés a la Universitat) que es realitzen del 8 a l’11 de juny, en una convocatòria novament marcada per la COVID-19. Els 8 alumnes de l’Institut que participen de les proves són: Silvia, Lucia, Adrià, Iris, Ana, Elena, Hafsa i Yasser. Durant les proves, que es realitzen al Campus Catalunya de la URV, els alumnes estan acompanyats per la seva tutora.

En el conjunt de la demarcació de Tarragona, les Proves d’Accés a la Universitat han començat aquest dimarts amb un descens d’alumnes. Enguany s’hi han presentat 3.592 estudiants -3.749 el 2020-, que fins aquest divendres faran els exàmens de les diferents matèries en la vintena de tribunals que s’han habilitat.

Igual que l’any passat, la covid-19 ha obligat a prendre mesures extraordinàries, com el distanciament social d’un metre i mig entre els joves, l’obligació de dur la mascareta en tot moment o el gel hidroalcohòlic a les aules, que en aquesta ocasió s’han incrementat fins a les més de 300. La resolució del TSJC que obligava el Govern a facilitar els enunciats en català, castellà i aranès no ha condicionat el desenvolupament de les proves.