Exitosa participació dels equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí al campionat de Barcelona

El passat dissabte 5 de juny, els equips infantils 8-10, 12-14 i l’equip sènior del Club Gimnàstica Estètica Constantí van participar en la primera fase i única competició escolar de la temporada de Gimnàstica Estètica de Grup, que va organitzar el Consell Escolar de l’Esport del Barcelonès al Pavelló de la Mar Bella. Els resultats obtinguts per les gimnastes constantinenques van ser brillants, amb una tercera posició per a l’equip Mulan 12-14 en programa llarg, i una primera posició per als equips del programa curt 8-10 Polka i Sènior Vals.

Aquesta ha estat una temporada atípica, més curta de l’habitual i amb moltes dificultats per mantenir el ritme degut a les mesures i restriccions derivades de la pandèmia. Durant el mes de juliol el Club Gimnàstica Estètica Constantí organitzarà una nova edició del Casal d’Estiu, que aquest any serà tematitzat i girarà al voltant de les pel·lícules més conegudes de Disney, amb activitats a través de les quals es treballarà la interpretació, la creativitat i la imaginació.