El CE Constantí empata a tres al camp del Sant Jaume del Domenys

El Centre d’Esports Constantí ha aconseguit aquest dissabte un valuós empat al camp del Sant Jaume dels Domenys (3-3). Després de la victòria de la passada jornada contra el Llorenç, el conjunt constantinenc afrontava aquest cap de setmana un partit fora de casa amb l’objectiu de treure algun resultat positiu i seguir amb la bona dinàmica dels últims partits.  

El Constantí es va avançar en el marcador al minut 19 de partit, amb un gol de Ricard Guillemat (0-1). La resposta del Sant Jaume dels Domenys no es va fer esperar i va capgirar el resultat amb dos gols en els minuts 34 i 42 de partit, arribant a la mitja part amb aquest avantatge en el marcador (2-1) per al conjunt local. 

A la represa, el Sant Jaume dels Domenys ampliava diferències marcant un gol al minut 58 (3-1). És aleshores quan el CE Constantí reacciona i aconsegueix empatar el partit amb dos gols de Sergio Delgado i Raúl Guarinos en els minuts 63 i 88, que van establir el resultat definitiu (3-3). El CE Constantí es troba en 14ª posició a la classificació, amb 10 punts.

Ara afrontarà dos partits seguits a casa. Aquest dimecres rep al municipal La Coma el Vendrell CE, en el partit ajornat corresponent a la segona jornada de lliga, en partit que es jugarà a les 20.30 h. I el diumenge rebrà també a La Coma al Torredembarra, 12è classificat també amb 10 punts. El partit es jugarà a les cinc de la tarda.