L’escola Mn Ramon Bergadà organitza una sortida al Pont del Diable pel Dia del Medi Ambient

Coincidint amb la celebració de la Setmana del Medi Ambient, avui 4 de juny, els alumnes de cicle superior de l’escola Mossèn Ramon Bergadà realitzen la tradicional sortida al Pont del Diable. Des del centre s’informa que aquesta sortida incentiva els hàbits saludables entre els alumnes més grans de l’escola i des de fa uns anys també es consciencia de la cura del medi ambient, ja que s’aprofita el camí per netejar la vora del riu Francolí de tots els elements i productes contaminants que puguin haver-hi. 

Aquest any, la sortida coincideix amb la celebració per part de l’Ajuntament de Constantí de la Setmana del Medi Ambient. El consistori, juntament amb l’empresa FCC Medi Ambient, els ha facilitat material per donar als alumnes i que ajudi a la recollida.