Constantí acollirà aquest divendres una desfilada de moda sostenible

Aquest divendres 4 de juny continuen les activitats de la Setmana del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Constantí destinades a conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de respectar i preservar el medi ambient. A les sis de la tarda tindrà lloc una desfilada de roba sostenible, amb peces que han estat elaborades al llarg dels últims mesos en el taller de costura de l’Escola d’Adults, que compta amb la supervisió de la professional de l’estilisme i el disseny, Raquel Martí. Durant la tarda també s’instal·laran paradetes solidàries amb peces reciclades de roba.

La professional de l’estilisme i disseny, Raquel Martí, ha explicat en una entrevista a Constantí Ràdio en què consisteix el taller de costura que es duu a terme a l’Escola d’Adults.

La desfilada de moda comptarà amb peces de roba sostenible elaborades al taller de costura de l’Escola d’Adults i tindrà com a protagonistes a les mateixes alumnes com a models. Raquel Martí ha explicat quin tipus de peces podrem trobar en la desfilada de moda.

La professional de l’estilisme i disseny, Raquel Martí, ha explicat també quins són els criteris que ha de tenir la moda sostenible.

L’activitat s’emmarca en la programació de la Setmana del Medi Ambient, que l’Ajuntament de Constantí organitza amb motiu de la celebració el 5 de juny del Dia Mundial del Medi Ambient.