Encara hi ha places disponibles per als Campus d’Estiu del Pla Educatiu d’Entorn

Encara queden places disponibles per al Campus d’Estiu que organitza l’Ajuntament dintre del Pla Educatiu d’Entorn. Pel que fa al campus de primària, queden encara places per al cicle superior, i ja estan cobertes les places del cicle inicial i cicle mitjà. El Campus d’Estiu es farà a l’escola Mossèn Ramon Bergadà del 5 al 23 de juliol, en horari de 9 a 13 hores. S’hi realitzaran activitat diversificades com robòtica, reforç escolar, jocs de taula, anglès, jocs d’aigua, música, ciència màgica. Per realitzar les inscripcions cal adreçar-se a Serveis Socials (carrer sant Pere 49) amb cita prèvia: 977 524036. El preu d’inscripció és de 5 euros setmana. Les places es confirmaran una vegada efectuada la inscripció i pagament.

D’altra banda, també queden places disponibles per al Campus de Secundària adreçat als alumnes de l’Institut. En aquest campus s’impartiran diversos tallers segons el curs de l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaran tallers de drons, bàsquet, grafitti, i reforç lúdic d’anglès i matemàtiques. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO realitzaran un taller de teatre. El preu és de 10 euros les 3 setmanes

Recordem que com ja avançàvem ahir, ja no hi ha places disponibles per al Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí, que tindrà lloc entre els deis 28 de juny i 30 de juliol. Aquest dimarts 1 de juny s’obria el termini d’inscripcions i en poques hores s’han assignat totes les places disponibles.