Confinat el grup de 1r C de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha informat que el grup estable de convivència de 1r C ha de fer quarantena fins al 7 de juny per un nou cas positiu d’un alumne del grup. L’aprenentatge acadèmic seguirà de manera telemàtica. Des del centre es recorda que els germans/es de l’alumnat afectat, que cursen altres nivells, poden assistir a classe. Des del passat mes d’abril que no es detectava cap nou contagi a l’Institut.

De fet, les dades epidemiològiques es mantenen estables a Constantí. El municipi no ha sumat cap nou cas positiu respecte a la darrera jornada. El risc de brot baixa fins als 20.39 punts (molt baix) i la velocitat de contagi és de 0.33. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 506. Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 1 persona cursant la malaltia al municipi.