Nova trobada per presentar el pla d’inversions 2021/24 a entitats i associacions

Aquest dimarts han continuat les presentacions a entitats i associacions del municipi de les actuacions previstes en el gran pla d’inversions 2021-2024, aprovat per l’Ajuntament de Constantí el passat mes d’abril per unanimitat de tots els grups municipals. L’acte s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament i ha anat a càrrec de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez.

Les reunions amb les associacions i entitats es van iniciar la setmana passada i es faran setmanalment, donant compliment a les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19. En la trobada d’avui hi han assistit representants de l’Associació Amics de la Colla C.O.C.A, l’Associació Dance Power, l’Associació Islàmica, el Club de Tir amb Arc Constantí, l’AAVV Centcelles i l’Associació Gitana de Dones de Constantí

Durant la presentació s’han repassat totes i cadascuna de les actuacions que preveu aquest ambiciós pla de 7.036.009,26 €, sense precedents al municipi, destinat a millorar la qualitat de vida i els serveis que es presten a la ciutadania i que, al mateix temps, contribuirà a la reactivació de la inversió i l’activitat econòmica.