La Setmana del Medi Ambient continua avui amb un taller de reciclatge d’oli

Continuen avui les activitats de la Setmana del Medi Ambient organitzades per l’Ajuntament de Constantí. A les sis de la tarda, a la plaça de l’Hospital, es farà un taller de reciclatge d’oli. Aquest tipus d’accions informatives es repetiran el dijous i el dissabte, al llarg del matí, quan s’instal·larà una carpa informativa sobre el reciclatge d’oli. El dijous la carpa s’instal·larà al Mercat Municipal, mentre que el dissabte es podrà trobar al carrer Barcelona.

María García, regidora de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Constantí, ha explicat a Constantí Ràdio en què consistiran les accions informatives.

Del 22 de maig al 6 de juny l’Ajuntament de Constantí organitza la Setmana del Medi Ambient. El 5 de juny se celebra el Dia internacional del Medi Ambient i al voltant d’aquesta data l’Ajuntament ha organitzat diferents activitats d’educació ambiental destinades a conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de respectar i preservar el medi ambient. Les activitats van des de tallers, sessions de contes, accions i carpes informatives, una desfilada de roba sostenible i una caminada popular.