Extingit l’incendi de la planta de reciclatge de Constantí

El Bombers han donat per extingit aquesta matinada l’incendi que va afectar ahir dilluns dues de les naus d’una planta de reciclatge situada al camí dels Ovellons de Constantí. Els Bombers van rebre l’avís tres minuts després de les tres de la tarda d’aquest dilluns i inicialment hi van desplaçar set dotacions, que es van ampliar posteriorment a 24, entre camions d’aigua, autoescales i altres vehicles. Preventivament es va desallotjar els treballadors de l’empresa i no hi ha constància de persones ferides. Preventivament també s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El complex industrial afectat consta de quatre naus, de les quals dues han patit l’efecte de les flames. La nau on s’ha declarat el foc contenia piles de paper. Les flames han afectat també la nau veïna, en la qual s’hi emmagatzemen dissolvents i recipients de plàstic. El sostre de les dues naus ha quedat afectat i en la primera ha col·lapsat parcialment.