Es completen totes les places disponibles per al Casal d’Estiu Municipal a Constantí

Ja no hi ha places disponibles per al Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí, que tindrà lloc entre els dies 28 de juny i 30 de juliol. Aquest dimarts, 1 de juny, s’obria el termini d’inscripcions i en poques hores s’han assigant totes les places disponibles. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2009 i 2017 durant els mesos d’estiu, enguany el Casal d’Estiu oferirà novament dues modalitats: el Casal de Lleure, a partir de P-3 (que oferta un total de 30 places) i el Casal d’Anglès (amb un total de 20 places i amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària ).

Les activitats es realitzaran a l’escola Centcelles i seran coordinades per un equip format per un director/a, 4 monitors/es i un vetllador/a. Entre les activitats que es realitzaran hi haurà la descoberta de l’entorn, dinàmica de grup, jocs d’aigua i d’altres sorpreses.

El casal es desenvoluparà entre les 9 i les 13 h. Les inscripcions es podien fer per setmanes, amb un preu de 25 euros setmanals. Aquest estiu s’oferirà també el servei d’acollida de 8 a 9 del matí, i un servei de menjador fins a les 14.30 h.