Un incendi a una planta de reciclatge de Constantí mobilitza 24 dotacions de bombers

Dues de les naus d’una planta de reciclatge situada al camí dels Ovellons de Constantí s’han vist afectades per un incendi. Els Bombers han rebut l’avís tres minuts després de les tres de la tarda d’aquest dilluns i inicialment hi han desplaçat set dotacions, que s’han ampliat posteriorment a 24, entre camions d’aigua, autoescales i altres vehicles. Preventivament s’han desallotjat els treballadors de l’empresa i no hi ha constància de persones ferides. El foc s’ha donat per estabilitzat durant la tarda. Preventivament també s’hi ha desplaçat una ambulància dels Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El complex industrial afectat consta de quatre naus, de les quals dues han patit l’efecte de les flames. La nau on s’ha declarat el foc contenia piles de paper. Les flames han afectat també la nau veïna, en la qual s’hi emmagatzemen dissolvents i recipients de plàstic. El sostre de les dues naus ha quedat afectat i en la primera ha col·lapsat parcialment.