Tarraco Viva clou la XXIII edició amb gairebé 8.000 entrades venudes i la majoria dels actes exhaurits

La XXIII edició de Tarraco Viva ha tancat aquest diumenge amb prop de 8.000 localitats venudes i la majoria dels actes exhaurits. Enguany, el certamen, dedicat a ‘Els Idus de març’, ha programat 220 activitats, la majoria d’elles en format presencial, que han tingut com a eixos centrals la mort de Juli Cèsar i la fi de la República Romana. En una edició encara marcada per la pandèmia, els organitzadors destaquen la fidelitat del públic envers el festival romà i el seu interès en les propostes programades.

En la cloenda, s’ha recreat el judici fictici de l’assassinat de Juli Cèsar, davant d’unes 600 persones. Després de les explicacions dels experts, el públic ha votat majoritàriament a favor de condemnar els autors de la seva mort. Pel que fa a Constantí, dins del festival Tarraco Viva, aquest passat cap de setmana hi ha hagut jornada de portes obertes al conjunt monumental de Centcelles.