Important triomf del Constantí davant del Llorenç (3-1)

El Centre d’Esports Constantí s’ha imposat aquest diumenge al Llorenç per 3 a 1 al municipal La Coma, sumant així la primera victòria del campionat com a local i la segona en tot el que portem de lliga. Una important victòria, davant d’un rival directe a la classificació, i amb la qual el conjunt constantinenc ha refermat les bones sensacions que ja va deixar en el partit ajornat del passat dimecres al camp del Segur Athletic,corresponent a la jornada 1 (2-2). Es trenca a més una ratxa de resultats negatius que permet al conjunt constantinenc deixar de ser cuer i escalar posicions a la classificació fins a situar-se 14è, amb nou punts.

El conjunt verd-i-groc va sortir al camp amb ganes d’emportar-se els tres punts i ja al minut 7 obria el marcador amb gol de Kevin Suárez (1-0).  I al 26’, Oriol Gilisbars ampliava l’avantatge establint el 2 a 0. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part. En el segon temps, el Llorenç  va reaccionar i escurçava diferències amb el 2 a 1 al minut 76, deixant el partit obert a un quart d’hora del final. Però només quatre minuts més tard, el Constantí marcava el gol de la tranquil·litat  i sentenciava el partit  amb el 3 a 1 definitiu, obra de Raúl Guarinos.

Amb aquesta victòria, el CE Constantí suma tres punts i puja fins a la 14ª posició a la classificació. Aquest dissabte, 5 de juny, el Constantí visitarà el camp del Sant Jaume dels Domenys, actual 10è classificat. El partit es disputarà a les 17.30 h.