El Club Gimnàstica Estètica Constantí organitza un casal d’estiu tematitzat en pel·lícules de Disney

El Club Gimnàstica Estètica Constantí organitza el seu Casal d’Estiu adreçat a nens i nenes a partir dels quatre anys. Es durà a terme al pavelló poliesportiu i aquest any comptarà amb un nou format. Serà un casal d’estiu tematitzat que girarà entorn de les pel·lícules més conegudes de Disney, amb activitats a través de les quals es treballarà la interpretació, la creativitat i la imaginació. El casal es durà a terme complint amb totes les mesures de seguretat vigents per la pandèmia.

La presidenta del club, Maribel Castro, ha explicat a Constantí Ràdio que en un principi s’havia previst que el casal tingués una durada de quatre setmanes, però finalment s’ha pres la decisió de reduir-lo a dues a causa del baix nombre d’inscripcions. Així doncs, el casal es realitzarà del 2 al 16 de juliol. Les inscripcions estan obertes fins al 4 de juny.

Durant el casal d’estiu es realitzaran tallers d’iniciació a les acrobàcies, expressió corporal, interpretació artística, manualitats i confecció de vestuari, coreografies, jocs d’aigua, sortides i moltes sorpreses més. Els horaris del casal seran de 10 a 13 hores per als nens i nenes de 4 a 7 anys, i de 9 a 13 h a partir dels 8 anys. A més, es comptarà amb servei d’acollida de 9 a 10 h i de 13 a 14 h.

El casal compta amb quotes subvencionades. Per a més informació cal contactar a través de whatsapp 633243635 o per correu electrònic a l’adreça info@esteticaconstanti.com. El casal compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.