Òscar Solé és reelegit president del Centre d’Esports Constantí

Òscar Solé ha estat reelegit president del Centre d’Esports Constantí. Tal com estableixen els estatuts del club, el CE Constantí va obrir el passat mes d’abril la convocatòria d’eleccions a la presidència. Durant el termini de presentació de candidatures no es va presentar cap altre candidat a banda de l’actual president, Òscar Solé. D’aquesta manera, Solé que va assumir el càrrec el 2015, repetirà durant els pròxims 6 anys.

A la Junta Directiva que l’acompanyarà continuen el vice-president Diego Ávila; el tresorer, Rodrigo Quesada, i la resta de membres de la junta: Javi Quesada, Juan Mirón, Bartolomé Pérez, Paco Pleguezuelos i es produeix la incorporació d’Alba Maceira, que entra en substitució de Manuel de la Cruz.

Pel que fa als objectius d’aquest nou mandat, Òscar Solé ha explicat a Constantí Ràdio que l’objectiu “és tornar a reestructurar el club, recuperar els equips i jugadors del futbol base que s’han perdut a conseqüència de la pandèmia”. Solé ha destacat que la prioritat és crear una estructura forta de club i que el desig és que, després d’un any tan complicat, es pugui tornar a la normalitat el més aviat possible.