El músic constantinenc Domingo García presenta avui “El dia del sol” al Teatre Tarragona

Avui divendres 28 de maig, a les 20.30 h, el cantant i compositor de Constantí Domingo García oferirà el concert de presentació del seu projecte musical “El dia del sol” al Teatre Tarragona. Al mes de juny farà tot just un any que s’estrenava el senzill de presentació d’aquest nou projecte musical i durant tot un any ha anat descobrint les cançons que conformaran aquest primer disc en solitari.

Es tracta d’un disc en què novament ha compost cançons pròpies després de gairebé 15 anys sense fer-ho, un projecte nascut durant el confinament i amb un fort component autobiogràfic. Domingo García ha explicat a Constantí Ràdio que li fa molta il·lusió presentar les noves cançons en un espai com el Teatre Tarragona, en un concert per al qual ja s’han venut el 90 % de les entrades de platea.


En les cançons d’aquest disc hi ha hagut nombroses col·laboracions de músics com Joan Reig, David Muñoz “Gnaposs”, Sergi Esteve, Sergi Carós, Rubén Lorenzo, Ellas Music Band o Sergi i Tito de “Vergüenza Ajena”. Alguns d’aquests músics també l’acompanyaran durant el concert de presentació. Domingo García ha explicat que se sent molt afortunats d’haver pogut comptar amb aquestes col·laboracions.

En el concert de presentació d’aquest vespre, Domigo García estarà acompanyat per Andoni Díaz a la guitarra, Artemi Agràs al baix, Sergi Esparza als teclats, Dani Katena a la bateria, i Rakel Esteve i Guillem García a les veus.