L’Ajuntament de Constantí celebra aquest vespre el ple ordinari del mes de maig

L’Ajuntament de Constantí celebrarà aquest dijous el ple ordinari d’aquest mes de maig. Tal com ha estat habitual des que es va iniciar la pandèmia, atesa la situació sanitària, la sessió es farà de forma telemàtica i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament a partir de les 20 h. Entre els punts de l’ordre del dia, es preveu l’aprovació de les modificacions al conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Constantí i de Reus per la cooperació mútua en matèria de sanejament.

El ple d’avui també preveu aprovar el calendari de festes de caire local per l’any 2022. En l’apartat de les mocions, el grup municipal de Compromís per Constantí ha presentat una moció per declarar Constantí com a “Municipi de llibertat LGTBIQ”. El ple finalitzarà amb el torn habitual de precs i preguntes.