El CE Constantí deixa escapar la victòria en el temps de descompte davant del Segur Athletic

El Centre d’Esports Constantí ha disputat aquest dimecres el partit que tenia pendent de jugar contra el Segur Athletic, corresponent a la jornada 1 del campionat de lliga i que es va haver d’ajornar per l’afectació de la pandèmia. Després de l’estrepitosa derrota de diumenge passat per 11 a 3 contra l’actual segon classificat, la UE Segur, aquest dimecres el conjunt constantinenc ha recuperat una mica els ànims amb l’empat a 2 contra el Segur Athletic.

El Constantí ha millorat molt la imatge mostrada el passat diumenge i ha deixat escapar la victòria en el temps de descompte. De fet, el partit va començar favorable per als de Constantí, que es van avançar en el marcador ja al minut 12 amb gol de Manel Pacheco, arribant a la mitja part amb el 0 a 1 favorable. La segona meitat també va començar amb bones sensacions i el Constantí va marcar el 0 a 2 en el minut 60 amb gol d’Oriol Gilisbars. A partir de llavors, la sort es va capgirar i el Segur Athletic va reaccionar igualant el marcador amb dos gols en els minuts 75 i 89 de partit.

Tot i aquest empat, el CE Constantí continua cuer a la classificació amb sis punts. El conjunt verd-i-groc porta 11 partits disputats, amb un acumulat de set derrotes, tres empats i una victòria. Aquest diumenge 30 de maig, a les 17 hores, rebrà la visita del Llorenç al municipal La Coma. El rival és 14è classificat, amb 8 punts.