Joan Reig presenta “Un pessic de mel”, el primer senzill del seu segon disc en solitari

El músic constantinenc Joan Reig presenta aquest dimecres, 26 de maig, “Un pessic de mel”. Es tracta del primer senzill del seu segon disc en solitari, que veurà la llum al setembre vinent. La cançó vol ser un regal pel desè aniversari del seu fill “en forma de joguina pop, per acomiadar la infància, donar la benvinguda a la pre-adolescència i celebrar la vida plegats”. “Un pessic de mel” està disponible ja a les plataformes digitals, acompanyat d’un vídeo-líric, per anar fent boca mentre la resta de l’LP s’acaba d’enllestir.

L’àlbum inclourà un total de setze peces entre poemes i cançons, fruit d’un temps de reflexió, “de mirar endins d’un mateix per trobar respostes a allò que està passant a fora”. Serà un disc pràcticament de km 0, ja que s’ha enregistrat a Amanita Estudi de Constantí, amb músics del Camp de Tarragona i produït per en Roger Conesa, també tarragoní.