El forn Racionero de Constantí participa en la iniciativa solidària “La galeta amiga” per l’esclerosi múltiple

El forn de pa Racionero Massagué de Constantí, situat al carrer Major 22, participa en la iniciativa “La galeta amiga” per l’esclerosi múltiple. Es tracta d’una iniciativa solidària on participen 40 establiments del Gremi de Forners de Reus i del Baix Camp i del Gremi de Pastissers de les comarques de Tarragona coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple que se celebrarà el 30 de maig.

“La galeta amiga” es comercialitza en paquets o bosses de 10 unitats fins al 30 de maig. Són galetes fetes amb mantega i cada forn/pastisseria ha seguit la seva pròpia recepta, que comercialitza a 3,50€, 2,50 dels quals es destinen a l’esclerosi múltiple. Així es poden tastar les propostes de cada obrador.

Amb “La galeta amiga” forners i pastissers segellen una aliança amb la Fundació Esclerosi Múltiple que, tal com ha assegurat Ramon de la Fuente, president del Gremi de Forners de Reus, s’intentarà que tingui continuïtat en els pròxims anys i que s’hi puguin sumar més establiments.