Nou horari d’activitats dirigides al Pavelló Poliesportiu

El pavelló poliesportiu municipal de Constantí informa dels nous horaris de les activitats dirigides a partir d’aquest dilluns, 24 de maig. Els dilluns, a les 9.30 i a les 18 h, hi haurà classe de pilates i a les 19 h de G.A.C. Els dimarts, a les 9.30 i a les 19 h, hi haurà sessió de cicling i a les 18 h de G.A.C. Els dimecres, a les 9.30 h serà el torn per sessió de G.A.C, a les 18 h es farà pilates i a les 19 h tono.

Pel que fa als dijous, a les 9.30 h s’ha programat sessió de cardio/tono, a les 18 h de tono i a les 19 h de cross training. I els divendres, a les 9.30 i a les 19 h, hi haurà classe de pilates i a les 18 h de streching. La durada de les classes és de 50 minuts. Per participar de les activitats cal demanar cita prèvia a través de la página web de l’Ajuntament: www.constanti.cat