Jornada rodona per als equips del CB Constantí amb victòries del black i el green

Doble victòria aquest cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Constantí. El CB Constantí black ha guanyat aquest dissabte al Club Bàsquet Montblanc VGL per 41 a 50 en la que ha estat la primera jornada de la segona fase del campionat. El black del Constantí acabava la primera fase imposant-se al Reus Ploms Salle C i ha començat aquesta segona fase també amb bones sensacions amb la victòria contra el Montblanc. Diumenge, 30 de maig, el black es tornarà a enfrontar al mateix rival. El partit es disputarà a les 19.45 h al pavelló poliesportiu municipal de Constantí.

D’altra banda, el CB Constantí Green s’ha imposat a l’Alcover per 55 a 47. Amb aquesta victòria, el Green del Constantí continua liderant la classificació amb un balanç de set partits jugats, amb sis victòries i una derrota. Dissabte, 29 de maig, rebrà al pavelló poliesportiu municipal la visita del mateix rival. L’encontre es disputarà a les 18.30 h.