Derrota estrepitosa del CE Constantí al camp del Segur UE (11-3)

Derrota sense pal·liatius la que ha encaixat el Centre d’Esports Constantí en la seva visita d’aquest diumenge al municipal de Segur de Calafell. Un Constantí que acumulava ratxa negativa de resultats afrontava la visita a un dels camps més complicats de la categoria amb baixes molt sensibles i amb una convocatòria que, a banda dels 11 jugadors que van conformar l’equip titular, es completava amb només tres jugadors juvenils a la banqueta.

El partit va començar de la pitjor manera, ja que el Segur s’avançava en el marcador al minut 1. Tot i això, el Constantí va ser capaç de capgirar el marcador i al minut 24 dominava per un gol a dos gràcies als gols d’Oriol Valls (5′) i David Valverde (24′). A partir de llavors el conjunt local, un dels equips més forts del grup 3 de la tercera catalana, va fer valer la seva superioritat passant per sobre del conjunt constantinenc. Al descans, ja s’arribaria amb un 5 a 2 favorable al Segur.

I tot i que en la represa el Constantí escurçava les diferències en el marcador amb el 5 a 3, obra de Ricard Guillemat, a partir d’aquest moment tota la segona meitat es va convertir en un malson amb un Segur desbocat que va destrossar al conjunt constantinenc infligint un dur càstig i amb una golejada d’autèntic escàndol, 11 a 3. Es tracta de la golejada més contundent que ha encaixat el Constantí al llarg dels últims anys i costaria recordar un precedent amb un resultat en contra tant abultat.

Aquesta nova derrota deixa el CE Constantí com a cuer a la classificació, amb només cinc punts, en els deu partits que ha disputat. Aquesta setmana, afronta una doble jornada. El dimecres visita el camp del Segur Athletic, a les 20.30 h, per recuperar el partit corresponent a la primera jornada del campionat. Mentre que diumenge 30 de maig, a les 17 hores, rep al Llorenç al municipal La Coma.