L’equip espanyol femení de tir amb arc cau a vuitens de final de la Copa del Món

L’equip espanyol femení de tir amb arc, amb Èlia Canales al capdavant, ha caigut eliminat als vuitens de final davant la selecció d’Itàlia a la Copa el Món que s’està disputant a Lausanne. D’aquesta manera, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí no podrà optar a la lluita per les medalles ni en la competició individual ni per equips. Recordem que en la primera cita de la Copa del Món a Guatemala, l’equip espanyol femení va arribar a semifinals i va lluitar per la medalla de bronze, finalitzant en 4ª posició. En la competició individual, Èlia Canales va caure aquest dijous a setzens davant la turca Gulnaz Coskun.

Les pròximes cites internacionals per a Èlia Canales arribaran ben aviat amb el Campionat d’Europa, que es disputarà del 31 de maig al 6 de juny a la localitat turca d’Antalya, i amb el torneig preolímpic de París, que se celebrarà del 18 al 21 de juny.