Sílvia Puerto: “Entenem que és un pla molt potent amb inversions necessàries per Constantí”

La portaveu de Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, ha estat aquest dimarts la protagonista del programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio. Puerto ha fet un repàs als temes més destacats de l’actualitat municipal referint-se, sobretot, al gran pla d’inversions aprovat el passat mes d’abril en ple extraordinari per unanimitat de tots els grups municipals. Sílvia Puerto ha mostrat la satisfacció del seu grup municipal per haver arribat a aquest acord i haver aconseguit un consens unànime en l’aprovació d’aquest pla d’inversions de set milions d’euros, destinat a millorar la qualitat de vida i els serveis que es presten a la ciutadania i que, al mateix temps, contribuirà a la reactivació de la inversió i l’activitat econòmica.

Puerto ha expressat que es tracta “d’un pla molt potent amb inversions necessàries per Constantí”. En aquest sentit, la portaveu de Compromís per Constantí ha destacat que moltes de les actuacions previstes en el pla ja estaven contemplades en el programa electoral del seu grup municipal.

En el llistat d’actuacions previstes destaquen els dos milions d’euros per a la transformació de l’auditori iniciat l’any 2011, replantejant un nou espai cultural de referència a Constantí. Sobre aquesta actuació, la portaveu de Compromís per Constantí ha manifestat que estan molt contents d’haver pogut desencallar aquest projecte. Creuen que és “un equipament totalment necessari per al municipi i molt reivindicat per part d’associacions i entitats”.

Tot i el consens assolit, hi ha hagut algunes discrepàncies com la ubicació de la piscina coberta i de la sala de vetlles.

D’altra banda, la portaveu de Compromís per Constantí ha fet balanç també de la situació epidemiològica al municipi destacant la millora registrada en els darrers dies i posant èmfasi en la necessitat de posar tots els esforços en el procés de vacunació per aconseguir la immunització de la població.