Obertes les inscripcions per al Campus d’Estiu 2021 a Constantí

Fins al 31 de maig està obert el període d’inscripcions per participar del Campus d’Estiu 2021 a Constantí. Es tracta d’una de les principals novetats que s’han afegit aquest any al Pla Educatiu d’Entorn al municipi, per tal de desenvolupar accions educatives més enllà de l’horari lectiu i durant l’estiu. Abarca el campus pels cicles de primària, que es farà a l’escola Mossèn Ramon Bergadà, i un campus per secundària que tindrà lloc a l’Institut de Constantí.

El campus de primària a l’escola Mossèn Ramon Bergadà es durà a terme del 5 al 23 de juliol, en horari de 9 a 13 hores. S’hi realitzaran activitats diversificades com robòtica, reforç escolar, jocs de taula, anglès, jocs d’aigua, música, ciència màgica. Els destinataris d’aquest Campus d’Estiu són els alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior (de 1r a 6è) escolaritzats a Constantí. Les places són limitades a 20 alumnes per cada cicle. Ho ha explicat a Constantí Ràdio l’educadora social de Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí i tècnica referent del Pla Educatiu d’Entorn, Pili Vernet.

Per realitzar les inscripcions cal adreçar-se a Serveis Socials (carrer sant Pere 49) amb cita prèvia: 977 524036. El preu d’inscripció és de 5 euros per setmana. Les places es confirmaran una vegada efectuada la inscripció i pagament.

D’altra banda, es farà un campus per als alumnes de l’Institut. En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, en aquest campus s’inmpartiran diversos tallers segons el curs de l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaran tallers de drons, bàsquet, grafiti i reforç lúdic d’anglès i matemàtiques. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO realitzaran un taller de teatre. Ho explica Joan Chavarria, tècnic del Departament d’Educació i assessor de llengua, interculturalitat i cohesió social.

Les inscripcions es poden fer a la secretaria de l’Insitut fins al 28 de maig. El preu és de 10 euros les tres setmanes. Durant tot el campus de juliol seguiran vigents les mesures de seguretat segons la normativa existent en aquell moment.