Èlia Canales inicia avui la seva participació a la Copa del Món a Lausanne

Èlia Canales debutarà avui a Lausanne a la segona parada del circuit de la Copa del Món de Tir amb Arc. L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí lidera el seleccionat nacional femení d’arc recorbat, formant equip amb Inés de Velasco, Leyre Fernández i Sandra Cebrián. Aquesta competició arriba tot just un mes després de la primera competició de la Copa del Món que es va celebrar a Guatemala, on Canales va establir un rècord d’Europa en categoria júnior per equips i es va quedar a un pas de la medalla de bronze per equips, finalitzant en la quarta posició.

La proximitat de la prova amb el Campionat d’Europa, que es disputarà del 31 de maig al 6 de juny a la localitat turca d’Antalya, i amb el torneig preolímpic de París, que se celebrarà del 18 al 21 de juny, ha fet que les inscripcions per a aquesta Copa del Món hagin estat notablement superiors que les de la primera prova de la Copa del Món, amb 234 esportistes procedents de 35 països, que gaudiran de les extraordinàries instal·lacions del World Archery Excellence Center, el centre d’alt rendiment creat per la Federació Internacional de Tir amb arc.

Aquest dilluns s’han disputat les sessions d’entrenament que han estat marcades per les dures condicions climatològiques. Precisament, la meteorologia serà un dels factors que marcaran aquesta competició ja que sembla que durant tota la setmana s’esperen pluges intenses, que afegiran, sens dubte, un plus de dificultat a la prova. Èlia Canales debutarà a les 14 hores amb les proves classificatòries individuals. El dijous començaran les competicions per equips i equips mixtes.