Tarda solidària a Constantí amb èxit de participació

La plaça de les Escoles Velles de Constantí ha acollit aquest diumenge a la tarda una activitat solidària per recollir aliments que s’entregaran a Càritas Parroquial per a la seva distribució amb l’objectiu d’ajudar a les persones necessitades. La iniciativa ha comptat amb gran èxit de participació.  

La tarda arrencava a les 17.30 h amb una actuació de ball amb la participació de diverses comparses de Carnaval de la demarcació de Tarragona: Fotem-li Canya, Spectrum, Colours Fantasy, Pioneros del ritmo i Platinum. I tot seguit va tenir lloc una masterclass de zumba solidària.

Durant tota la tarda es va instal·lar a la plaça de les Escoles Velles un punt de recollida d’aliments. L’activitat ha estat organitzada per l’Associació Dance Power Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament.