L’Ajuntament de Constantí se suma a la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Avui 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia, i l’Ajuntament de Constantí s’ha sumat a la Declaració contra l’Homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia. Des que el 1990, l’Organització Mundial de la Salut va eliminar l’homosexualitat de la llista de trastorns sexuals, es va adoptar la data del 17 de maig com a Dia Internacional de la lluita contra l’Homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia.

Un any més, el consistori s’adhereix a aquesta jornada, que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d’injustícia i de violència envers les persones per la seva identitat de gènere o les seves orientacions sexuals i afectives.

Des del consistori constantinenc es vol mostrar suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals, aquí o arreu del món.

Mariana Buger, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Constantí.