Constantí supera els 500 casos de coronavirus des de l’inici de la pandèmia

Constantí ha superat aquest diumenge els 500 casos confirmat de coronavirus. Des de l’inici de la pandèmia, 501 persones han donat positiu en Covid-19 en una prova diagnòstica. Segons les dades del departament Salut de la Generalitat, aquest diumenge s’han registrat tres nous casos positius de coronavirus SARS-CoV-2. Aquests registres han fet augmentar el risc de rebrot al municipi, que passa a ser de 235.91 (molt alt) i la taxa de reproducció se situa en 1.93.

Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 7 persones cursant la malaltia al municipi. Des del consistori s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social, la neteja de mans i la ventilació.

Pel que fa a la incidència del coronavirus en els centres educatius, l’Institut de Constantí ha informat que s’ha hagut de confinar el grup estable de convivència de 4t A fins al 21 de maig per un nou cas positiu d’un alumne. En total hi ha 31 persones confinades. Des del centre s’informa que les classes continuen online mitjançant la plataforma Classroom.