Clara derrota del CE Constantí davant La Riera (0-3)

El Centre d’Esports Constantí ha tornat a ensopegar i ha caigut aquest diumenge per un clar 0 a 3 contra La Riera, sisè a la classificació. Després de l’empat a 3 de la setmana passada al camp de l’Alcover, el conjunt constantinenc afrontava aquest diumenge un nou partit com a local al municipal La Coma, amb l’objectiu de sumar per sortir de la zona baixa de la taula.

El primer gol del rival arribava al minut 19 i amb aquest 0 a 1 s’arribaria al descans. Ja ben entrada la segona meitat, el conjunt visitant sentenciava el partit amb dos gols en els minuts 65 i 86 de partit establint el 0-3 definitiu. Amb aquesta nova derrota, el CE Constantí continua sense sumar cap victòria al municipal La Coma i instal·lat a la zona baixa de la classificació, avant penúltim amb cinc punts, els mateixos que el penúltim, el Segur Athletic, i un punt més que el cuer, el Calafell.

Dels 9 partits que ha disputat, el Constantí ha perdut sis, ha empatat dos i només ha guanyat un. Aquest diumenge, 23 de maig, el CE Constantí visitarà el camp del Segur, actual segon classificat. El partit es disputarà a les cinc de la tarda.