Els Pets actuen aquest dissabte al Camp de Mart de Tarragona amb entrades exhaurides

Després de tres ajornaments a causa de la situació sanitària, aquest dissabte 15 de maig a les 20 h arriba, finalment, l’esperadíssim concert d’Els Pets al Camp de Mart de Tarragona dins el cicle Sala Tarragona. Les entrades per al concert estan exhaurides des de fa setmanes. El 2020 el grup de Constantí, Els Pets, celebrava el 35è aniversari i havien preparat la gira especial 20/20, però la pandèmia del coronavirus els va obligar a suspendre o ajornar la majoria de concerts previstos.  

Aquesta gira s’ha plantejat amb un repertori que presentarà alguns des  grans èxits de la trajectòria del grup, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Ara Els Pets han rebatejat la gira com a Gira 20/21. El primer concert va tenir lloc el 20 d’abril a l’Auditori de Barcelona i també van actuar el 7 de maig a Esparraguera. Després del concert a Tarragona, la gira continuarà el 21 de maig a Castellar del Vallès, el 29 de maig al Festivalot de Girona i el 24 de juny al Palau d’Anglesola.