MECAV, qualitat i experiència en el camp de la mecànica de precisió des del polígon industrial de Constantí

MECAV és una empresa ubicada al Polígon Industrial de Constantí. Constituïda l’any 2012, és una empresa jove formada per un equip de treball amb una llarga trajectòria professional en el camp de la mecànica de precisió. El model d’empresa aposta per un servei a la indústria que permeti als seus clients augmentar el seu valor afegit: qualitat, precisió, competitivitat, atenció a client personalitzada i rapidesa en el subministrament. L’empresa és proveïdora de mecanitzats de precisió per a empreses de diversos sectors com l’aeronàutic, automoció, alimentari, Fòrmula 1, mèdic o farmacèutic. El marcat caràcter tècnic de l’equip i la seva experiència permeten MECAV oferir un servei integral per a projectes i solucions industrials: assessorament, implementació i fabricació.

El gerent de l’empresa, Salvador Cantó, ha explicat a Constantí Ràdio que MECAV és una empresa jove que es dedica a oferir al sector industrial el servei de mecanitzat de precisió de peces úniques.

Salvador Cantó assegura que van decidir instal·lar-se al polígon industrial de Constantí “una mica per casualitat” però reconeix que estan molt satisfets de la decisió, ja que consideren que és un polígon molt ben ubicat.

Sobre l’afectació que ha tingut la pandèmia en l’empresa, Salvador Cantó explica que han hagut d’optar per no tirar endavant o aturar nous serveis que s’estaven plantejant. Pel que fa a la producció habitual, Cantó explica que ja venien d’un 2019 dolent i per la pandèmia s’ha vist reduïda entre un 30 i un 40%.