L’Institut de Constantí realitzarà un campus d’estiu adreçat a l’alumnat del centre

A banda del Campus d’Estiu adreçat als alumnes de cicle inicial, mitjà i superior escolaritzats a Constantí, durant el mes de juliol també es farà un campus per als alumnes de l’Institut. En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, en aquest campus s’inmpartiran diversos tallers segons el curs de l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaran tallers de drons, bàsquet, grafitti i reforç lúdic d’anglès i matemàtiques. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO realitzaran un taller de teatre.

El període d’inscripcions és del 10 al 28 de maig a la secretaria del centre. El preu és de 10 euros les tres setmanes. Durant tot el campus de juliol seguiran vigents les mesures de seguretat segons la normativa existent en aquell moment.