Es convoca un curs subvencionat d’operacions de minicarregadora-miniexcavadora

Des de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí s’informa de la convocatòria d’un nou curs teòric i pràctic d’operacions de minicarregadora-miniexcavadora. Es tracta d’un curs subvencionat adreçat a treballadors/es aturats/es. L’objectiu general de la formació serà realitzar correctament les operacions de càrrega, descàrrega, excavació, compactació i circulació amb la minicarregadora i la miniexcavadora, respectant totes les mesures de seguretat establertes.

El curs és de 50 hores. S’impartirà del 20 de maig al 22 de juny, els dimarts i dijous de 9 a 14 hores, a FLC-Tarragona (carrer Riu Algars S/N Campclar). Per a inscripcions i més informació cal contactar trucant al telèfon 977 55 47 47, per whatsapp al 660 686 525 o a través de l’adreça de correu electrònic Ireina@fundacionlaboral.org.