El Centre d’Esports Constantí, de dol per la pèrdua de Xavier Vergés

El Centre d’Esports Constantí està de dol. El club informava ahir de la defunció de qui va ser jugador, entrenador, coordinador i directiu del club, Xavier Vergés. L’entitat esportiva expressava la dolorosa notícia amb un sentit comunicat a través de les seves xarxes socials i amb un crespó negre a l’escut del club.

Javier Vergés Serrano va ser una persona molt vinculada al Centre d’Esports Constantí. Des de la temporada 1983-84 fins a la 1987-88 va ser jugador del club. Posteriorment va formar part del cos tècnic, sent el segon entrenador de l’equip que va assolir l’històric ascens de 2a a 3a Regional la temporada 1998/1999. La seva dedicació al club va continuar des de 2002 fins al 2008, quan va ser membre de la junta directiva de l’entitat.