Entren en vigor els nous límits de velocitat per a vies urbanes

Els nous límits de velocitat per vies urbanes i travessies, que va aprovar el Consell de Ministres el passat novembre, entren en vigor a tot Espanya aquest dimarts 11 de maig. Per tant, des d’avui, el límit de velocitat en vies urbanes serà de 20 km/h en vies que disposin de plataforma única de calçada i vorera al mateix nivell; de 30 km/h en vies d’un únic carril per sentit de circulació i de 50 km/h en vies de dos o més carrils per sentit de circulació.

La Policia Local de Constantí ha informat aquests darrers dies dels nous límits de velocitat al nucli urbà i travessies de la població. La finalitat d’aquestes noves mesures és reduir el soroll de la circulació dels vehicles, fer de la població una zona més habitable i fomentar altres tipus de mobilitat més sostenible. La Policia Local ha informat que iniciarà una campanya per sensibilitzar la població sobre aquestes mesures i establirà controls de velocitat per vigilar que es compleixen.