Victòria dels equips Black i Green del CB Constantí

Doble victòria aquest cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Constantí. El CB Constantí black ha superat al Reus Ploms Salle C amb un resultat de 70 a 74. Es tracta de la primera victòria del black d’aquesta temporada, amb un acumulat de sis partits jugats amb cinc derrotes i una victòria. Recordem que en la jornada passada el CB Constantí black es va enfrontar al mateix rival i va perdre per 40 a 83. Tot i la victòria, el black continua cuer a la classificació. En les pròximes setmanes el Black iniciarà la segona fase de la competició.

Pel que fa al CB Constantí Green, ha guanyat al CB La Selva B per 58 a 67. En la jornada passada contra el mateix rival, el green també va guanyar per 56 a 36. Amb aquest triomf, el Green acumula sis partits jugats, amb cinc victòries i una derrota. El green és l’actual primer classificat. La pròxima jornada, el Green rebrà a casa al CB Alcover. El partit tindrà lloc el 23 de maig, a les 16.30 h.