El Club Patí Constantí organitza un Clínic de Debutants

El pavelló poliesportiu de Constantí ha acollit aquest diumenge un Clínic de Debutants, organitzat conjuntament entre el Club Patí Constantí i la UE Roda de Berà. Un esdeveniment en el qual han competit uns 35 patinadors/es de diferents nivells per obtenir el seu certificat. Des del Club Patí Constantí es considera que, després d’una llarga aturada de l’activitat esportiva a causa de la pandèmia, “és convenient motivar els patinadors i patinadores amb aquest tipus de proves que s’afegeixen a la resta de competicions programades per la Federació Catalana de Patinatge.

De fet, aquest pròxim cap de semana tornen les competicions. El dissabte, 15 de maig, tindrà lloc el 1r Trofeu d’Iniciació (tots els nivells) a l’Ametlla de Mar i El Perelló. I el cap de setmana del 22 i 23 de maig, la patinadora de categoría cadet del Club Patí Constantí, Ester Adolfini, participacirà el Territorial Lliure Individual, que tindrà lloc a Riudoms.

Anna Guillemat, presidenta del Club Patí Constantí.